Waarom VirologyComics?

Vaccinaties hebben wereldwijd reeds miljoenen levens gered, en toch zijn er nog steeds een verrassend aantal individuen en gemeenschappen die ervan overtuigd zijn dat deze gevaarlijk zijn. Het bewijs geleverd door de wetenschap over de vele voordelen van vaccineren is nochtans in grote getallen aanwezig, maar vaak komt de boodschap naar het brede publiek niet over. Dit is de reden waarom er dringend nood is aan nieuwe en innovatieve manieren om de boodschap te verspreiden dat VACCINATIES WERKEN.
Vaak is het echter moeilijk om ondersteuning te krijgen voor ‘out-of-the-box’ ideeën. Dat is waarom we u vragen om uw hulp voor het project @ cimazacomics.com, dat kinderen (en ouders) wil informeren over de Wetenschap achter Vaccinaties en Virale Ziektes, te ondersteunen.
Susan Nasif, PhD

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s